Ord og begreper · Spill · Uttale

Bilder til badeender

For en stund siden tipset jeg om en språkaktivitet der jeg bruker badeender som jeg fester bilder under, og så skal barna fange endene med en akvariehåv. Det er en del som har etterspurt bilder til å feste under badeendene, så nå har jeg laget bilder til endene.

Slik gjør jeg det:

* Jeg klipper ut bildene og laminerer dem. Jeg har laget baksidekort med bilder av ender som kan limes bak bildene før de lamineres.

* Bildene fester jeg under endene, og jeg bruker tack-it for å feste dem.

* Så plasseres endene rundt omkring på et bord eller på gulvet. Og så fanger vi ender etter tur. Jeg har kjøpt en akvariehåv som er akkurat passe stor til å fange badeender. Den kjøpte jeg i en dyrebutikk, og den kostet kun 25 kr.

* Den som fanger en and kikker under anda og sier ordet på bildet.

Når jeg holdt på å lage andebildene fikk jeg også lyst til å lage et andespill hvor barna skal sortere bilder i kategorier. Det er jeg i gang med å lage, så det blir ferdig om en stund. Moro å lage nye spill 😉

Lykke til!

Språktrening er gøy 😉

6 kommentarer om “Bilder til badeender

  1. Hei!
    Du har laget fantastisk mye bra materiale! Jeg er imponert! Er det mulig å få kopi av det?Evt kjøpe noe for en sum?
    Jeg er spesielt interessert i bokstaver, spill mm tilknyttet å lære bokstavene og morsomme aktiviteter mm rundt det , leseopplæring

    Ønsker deg en fin dag 😊

    Hilsen Hege

    Sendt fra min Samsung Galaxy-smarttelefon.

    Liker

  2. Takk for super ide med badeender og hov . Dette har jeg lyst å bruke i 1 klasse til høsten. Har du ett tips om hvor en får kjøpt billige badeender?

    Liker

Legg igjen en kommentar